Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava pozitivan na Covid-19

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava pozitivan na Covid-19 Arhiva HRV

Nakon što su zamjenici gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček i Ivana Mujkić potvrdili zarazu koronavirusom, testiranju se podvrgnuo i gradonačelnik Ivan Penava. Penava je za Hrvatski radio Vukovar potvrdio kako mu je nalaz na Covid-19 pozitivan.

-Budući je prvo zamjenica Mujkić osjetila simptome Covida, a nakon nekoliko dana i zamjenik Pavliček, išao sam se i ja testirati. Tijekom prijepodneva sam dobio rezultate nalaza koji su pozitivni. Trenutno sam u izolaciji u svojoj kući. Simptomi su blagi, nemam nekih problema osim lagane glavobolje. Nadam se da će tako i ostati i da sam za 10 dana natrag u pogonu u obavljanju svoje dužnosti – rekao je gradonačelnik Penava.

Gradonačelnik se osvrnuo i na kolonu sjećanja te izrazio žaljenje što u njoj neće moći sudjelovati.

- Zbog novonastalih okolnosti izuzetno mi je žao što neću moći sudjelovati i u ovim najkritičnijim danima pripreme kolone sjećanja i u samoj koloni. Olakotna okolnost je to što će najvjerojatnije zamjenica Ivana Mujkić do tada biti zdrava i moći će predstavljati Grad u koloni i u danima kada obilježavamo pad grada Vukovara - rekao je Penava. 

Pročitano 1574 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI