Ispiši ovu stranicu

Požar u radionici vinkovačke tvrtke za proizvodnju namještaja

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javljaju kako je jučer, 25. studenog oko 9 sati u ulici M.J. Zagorke u Vinkovcima izbio požar u radionici vinkovačke tvrtke za proizvodnju namještaja.

Očevidom, koji su obavili policijski službenici u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara, utvrđeno je kako je vlasnik, 47-godišnjak iz Vinkovaca, prilikom napuštanja radionice, u pomoćnoj prostoriji greškom uključio aparat za zavarivanje umjesto peć za grijanje te je najvjerojatnije došlo do dodira elektrode s masom, te naknadno i otvorenog plamena koji se proširio na druge predmete u tom prostoru.

Pripadnici JVP Vinkovci ugasili su požar. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna.

O događaju policija podnosi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Također izvijestili su kako je u periodu od 24. do 25. studenog provaljeno u nenastanjenu obiteljsku kuću u Ulici braće Radić u Babinoj Gredi iz koje je otuđen nakit, novac te nekoliko komada kućnog tekstila, čime je 49-godišnja vlasnica oštećena za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policija će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 823 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI