Ispiši ovu stranicu

Policija je privela Sučića i Šeremeta u skladu sa zakonskim ovlastima

Incident se dogodio u ugostiteljskom objektu u središtu Vukovara Incident se dogodio u ugostiteljskom objektu u središtu Vukovara HRV

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je da je u postupanju pri kršenju epidemioloških mjera u subotu u Vukovaru, u čemu je zatečen i državni tajnik Stjepan Sučić, postupila u skladu sa zakonskim ovlastima i nije bilo pokušaja utjecaja sa strane.

Policija je u subotu iza ponoći pri kontroli poštivanja propisanih epidemioloških mjera u ugostiteljskom objektu u Vukovaru zatekla nekoliko osoba u konzumiranju pića.

Među njima i državnog tajnika Ministarstva hrvatskih branitelja Stjepana Sučića i ravnatelja Memorijalnog centra Domovinskog rata iz Vukovara Krunoslava Šeremeta.

Došlo je i do narušavanja javnog reda i mira te su Sučić i Šeremet privedeni u policijsku postaju.

Nakon dovršene obrade pušteni su iz službenih prostorija, a policija će ih prekršajno prijaviti zbog kršenja javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković Hini je izjavio da su "policijski djelatnici posao obavili u skladu sa zakonskim ovlastima i nikakvih pokušaja utjecaja sa strane nije bilo".

Dodao je da je prisila upotrijebljena prema jednom od dvojice privedenih.

Pročitano 418 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun