Ispiši ovu stranicu

Dodijeljena priznanja najuspješnijim tvrtkama u našoj županiji

Dodijeljena priznanja najuspješnijim tvrtkama u našoj županiji Foto: Marija Molnar

U HGK – Županijskoj komori Vukovar održana je 10.svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Vukovar na kojoj su uručena priznanja najuspješnijoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki Vukovarsko-srijemske županije.

U svakoj je kategoriji bilo nominirano po pet tvrtki, a odluka o dobitnicima donesena je na sjednici Gospodarskog vijeća u listopadu. Ove je godine tradicionalna dodjela priznanja gospodarstvenicima organizirana pod posebnim epidemiološkim mjerama.

- U kategoriji velike tvrtke, priznanje je dobila Drvna industrija Spačva d.d. iz Vinkovaca, u kategoriji srednjih Pro – Team d.o.o. Vukovar, a u kategoriji malih tvrtki Istraživač Benz d.o.o. Iz Nuštra – istaknula je Vinka Ivanković, predsjednica Županijske komore Vukovar.

Ujedno su tvrtkama koje slave značajnije obljetnice dodijeljena posebna priznanja i to za 60 godina kontinuiranog rada vukovarskom Veleprometu, za 40 godina vinkovačkoj Privlačici te za 30 godina tvrtkama PZ Privlaka, autoškoli Faca Vinkovci, kao i tvrtkama Bodat d.o.o.Vinkovci, Karuca d.o.o. Gunja i Babogredac d.o.o. Babina Greda.

 

Pročitano 518 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar