Ispiši ovu stranicu

U tijeku su prijave za besplatni tečaj šivanja za žene

U tijeku su prijave za besplatni tečaj šivanja za žene Foto: UDŽVU

U siječnju 2021. godine Udruga žena Vukovar će provesti besplatni tečaj šivanja za žene u trajanju od 20 sati. U tijeku su prijave, a broj mjesta je ograničen na 10 žena.

Prednost imaju one u nepovoljnom položaju – starije od 50 godina, nezaposlene, žene žrtve obiteljskog nasilja i korisnice zajamčene minimalne naknade. Tečaj će biti organiziran u prostoru Udruge žena Vukovar, a sav potreban materijal i oprema za rad su osigurani, doznajemo od Jelene Janković, asistentice na projektu Uključivanjem do bolje integracije u okviru kojega se tečaj i organizira

- Na tečaju će polaznice naučiti osnove krojenja, upoznavanje sa šivaćim strojem, osnove šivanja, šivanje i vođenje tkanine prilikom šivanja kao i kreativno ukrašavanje i doradu. Pozivamo zainteresirane da nam se jave na 032 421 191 jer broj mjesta je ograničen – rekla je Janković.

Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike a Udruga žena Vukovar ga provodi u partnerstvu s općinama Stari Jankovci i Trpinja te Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

 

 

Pročitano 556 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar