Ispiši ovu stranicu

Provala i krađa suhomesnatih proizvoda iz pušnice

Provala i krađa suhomesnatih proizvoda iz pušnice Arhiva HRV

U razdoblju od 10. do 12. prosinca 2020. godine provaljeno je u pušnicu u Otoku, Ruđera Boškovića te je otuđeno više suhomesnatih proizvoda - izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske. 

32. godišnjak boravi u Otoku kao podstanar i nestali suhomesnati proizvodi su u njegovom vlasništvu zbog čega je oštećen za iznos od nekoliko tisuća kuna. Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa iz članka 229. st.1 KZ-a RH-e i intenzivno se traži na utvrđivanju svih okolnosti ove provale pušnice.

Iz Pu vukovarsko-srijemske izvijestili su i kako je 11. prosinca u nadležnoj policijskoj postaji zaprimljen  odštetni zahtjev društva s ograničenom odgovornošću za opskrbu električnom energijom, zbog nedozvoljenog bojanja trafostanice koja je u njihovom vlasništvu te se nalazi u Vukovaru, u ulici Bana Josipa Jelačića.

Materijalna šteta je pričinjena u iznosu od nekoliko tisuća kuna, a policija će podnijeti kaznenu prijavu državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz članka 235. st. 2 KZ-a RH-e. Policija će provoditi daljnje istraživanje. 

Pročitano 590 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI