Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemski Stožer Civilne zaštite predao donaciju stradalima u potresu

Vukovarsko-srijemski Stožer Civilne zaštite predao donaciju stradalima u potresu Foto: VSŽ županija

Članovi Stožera Civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, predvođeni načelnikom Stožera Matom Matićem, posjetili su potresom pogođeno područje Sisačko-moslavačke županije - gradove Sisak, Glinu i Petrinju te naselja Majske Poljane i Strašnik kako bi stradalima predali donaciju. U sabirnom centru u Sisku dočekao ih je tajnik Stožera Civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Stjepan Miheličnik

-Zahvaljujem našim kolegama iz Vukovarsko-srijemske županije na vrijednoj donaciji za područje pogođeno potresom koja će ljudima u nevolji barem malo olakšati tešku situaciju u kojoj se nalaze. Za vrijeme poplave 2014. godine i naš Stožer Civilne zaštite obišao je županjsku Posavinu, donijeli smo donaciju stanovništvu i operativnim snagama na terenu, upoznali se sa situacijom i kao što možemo vidjeti naši kolege to nisu zaboravili. Najljepša im hvala što su nas posjetili. Puno nam to znači jer znamo da nismo sami. Hvala i županu Boži Galiću koji je u stalnoj komunikaciji sa županom Ivom Žinićem te svakodnevno nudi pomoć. Zahvaljujem i vatrogasnim postrojbama iz Vinkovaca i Vukovara kao i HGSS stanici Vinkovci koji su puno pomogli u prvim danima nakon potresa – rekao je tom prigodom Miheličnik.

donacija Stožer VSŽ

Stradalima u potresu donirali su grijalice, produžne kablove, kabanice, gumene čizme, reflektirajuće prsluke, radne rukavice, dječje pelene, dječju hranu, jednokratno posuđe i prehrambene potrepštine.

Stožer Civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, osim načelnika Matića i tajnika Stožera Ivana Kubičeka, predstavljali su i pročelnik HGSS Vinkovci te zamjenik načelnika Zlatko Becić, savjetnik za poslove civilne zaštite Pave Medved te član Stožera Božidar Majpruz.

Pročitano 571 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić