Ispiši ovu stranicu

Održana konferencija o urbanom razvoju i oživljavanju industrije

Počinje provedba projekta  „Revitalizacija i reindustrijalizacija industrijskih urbanih središta u Vukovarsko-srijemskoj županiji i širem okruženju s posebnim osvrtom na Grad Vukovar" Počinje provedba projekta „Revitalizacija i reindustrijalizacija industrijskih urbanih središta u Vukovarsko-srijemskoj županiji i širem okruženju s posebnim osvrtom na Grad Vukovar" Foto: Grad Vukovar

U Ružićkinoj  kući u Vukovaru  održana je  konferencija o urbanom razvoju i oživljavanju industrije u Vukovarsko-srijemskoj županiji i gradu Vukovaru uoči pokretanja okvirnog projekta „Revitalizacija i reindustrijalizacija industrijskih urbanih središta u Vukovarsko-srijemskoj županiji i širem okruženju s posebnim osvrtom na Grad Vukovar". Svrha projekta je identificirati razvojne potencijale stjecanjem uvida u mogućnosti revitalizacije i reindustrijalizacije urbanih središta VSŽ i Grada Vukovara.

Projekt  je predstavila dr.sc. Marijana Sumpor iz Ekonomskog instituta Zagreb, a pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, EU projekte i međunarodnu suradnju u Gradu Vukovaru  Dragan Njegić predstavio je aktualno stanje gospodarstva Grada Vukovara. Nakon konferencije održana je radionica za partnere u projektu o utvrđivanju sadržaja i metodologije izrade studije na kojoj je bila i predstavnica Grada Vukovara  Ivana Zujić.

 

Pročitano 2210 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar