Ispiši ovu stranicu

Razvijaju jezični pilot tečaj

Razvijaju jezični pilot tečaj Foto: Arhiv HRV-a

Pučko otvoreno učilište Vinkovci  u okiru Erasmus+ KA1 projekta Nadogradnja za učilište 21. stoljeća kroz Learn&Lead  započelo je treću fazu s ciljem razvoja besplatnog pilot tečaja koji će kroz jezično učenje pomoći i razvoju lokalnog turizma. Prošli je tjedan održan online inicijalni sastanak radne skupine u koju su se na poziv ovog učilišta odazvali zainteresirani lokalni partneri - Turistička zajednica grada Vukovara, Vu Life centar, PRONI centar za socijalno podučavanje i licencirani turistički vodiči.

- Želimo se zahvaliti lokalnim partnerima što su prepoznali potencijal našeg projekta i uključili se u ovaj razvojni proces. Već smo na prvom sastanku ostvarili uspješnu suradnju i dobili ključne informacije bez kojih razvoj našeg pilot tečaja ne bi bio moguć. - izjavila je Andrea Anić Petrović, koordinatorica projekta.

Predviđeno vrijeme za izradu pilot tečaja je dva mjeseca, nakon čega će uslijediti i sama izvedba u koju će biti uključeni licencirani lokalni turistički vodiči. Primarni cilj tečaja je jezično usavršavanje kako bi turistički vodiči mogli što spremnije dočekati nadolazeće turističke sezone.

Projekt je službeno započeo s provedbom 1. kolovoza 2020. godine i u potpunosti se sufinancira iz EU fonda.

Pročitano 446 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar