Ispiši ovu stranicu

Od 31.siječnja gradski prijevoz u Vukovaru obavlja Slavonija Bus d.o.o.

Od 31.siječnja gradski prijevoz u Vukovaru obavlja Slavonija Bus d.o.o. Foto: Arhiv HRV-a

Iz vukovarske gradske uprave javljaju da od 31.siječnja 2021. godine, javni gradski autobusni prijevoz putnika u Vukovaru obavlja tvrtka Slavonija Bus d.o.o. iz Velike Kopanice. Grad Vukovar će financirati javni gradski autobusni prijevoz za osobe koje imaju prebivalište na području grada Vukovara i to za osobe starije od 65 godina, osobe s posebnim potrebama- članove udruga kao i učenike srednjih škola na području grada. 

Pojašnjava se i da osobe starije od 65 godina koje koriste besplatni gradski prijevoz u Vukovaru i dalje mogu koristiti stari pokaz iz 2020. godine. Za osobe koje su napunile 65 godina, a koje nemaju pokaz, dovoljno je da vozaču u autobusu pokažu svoju važeću osobnu iskaznicu iz koje je vidljivo da su napunili 65 godina kao i da imaju prebivalište na području grada Vukovara. Za sve nejasnoće može se  zvati na telefon 032/456-542.

Osobe s posebnim potrebama - članovi udruga koje već imaju putne iskaznice iz 2020. godine, mogu ih do daljnjega koristiti, dok će za nove korisnike, ukoliko ih bude, predsjednici udruga dostaviti popis gradskoj upravi. 

Također, učenici srednjih škola na području grada Vukovara, a koji već imaju putne iskaznice od rujna 2020. godine, mogu ih do daljnjega koristiti koristiti, a za nove korisnike, ukoliko ih bude, škole trebaju dostaviti popis učenika gradskoj upravi, a koji će potom biti dostavljen prijevozniku. Za sve nejasnoće može se zvati na telefon 032/456-545.

O svim promjenama vezanim za gradski prijevoz, korisnici će biti pravovremeno obaviješteni, poručeno je iz vukovarske gradske uprave. 

Pročitano 700 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar