Ispiši ovu stranicu

FINA donirala tablete Ekonomskoj školi Vukovar

FINA donirala tablete Ekonomskoj školi Vukovar Foto: Sandra Grgić

Ekonomska škola Vukovar u petak je dobila hvalevrijednu donaciju. Riječ je o 60 tableta i isto toliko poklon paketa za učenike koji će upisati prvi razred Ekonomske škole Vukovar. Tableti i paketi donacija su Fine, a ravnateljici ove škole uručio ih je predsjednik uprave FINA-e Dražen Čović.  

Donacija je to koja će podići kvalitetu nastave u ovoj školi, rekla je ravnateljica Jelena Vinaj.

- Ova donacija velika je pomoć našoj školi jer je protekle dvije godine, kada smo imali razne oblike nastave, bilo zahtjevno raditi. Naglasila bih i kako svi učenici nemaju iste tehničke mogućnosti. Ekonomska škola i njezini zaposlenici na prvo mjesto uvijek stavljaju učenike. Donirani tableti namijenjeni su učenicima koji na jesen upisuju prvi razred u našu školu. Učenici koji će dobiti ovu donaciju nisu birani pojedinačno nego je obuhvaćena cijela generacija – rekla je Vinaj te pojasnila kako u novu akademsku godinu 2021./2022. upisuju učenike u tri smjera i to ekonomist, komercijalist i upravni referent po tri razredna odjela u nastavi na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu te tri odjela na srpskom jeziku.

Predsjednik uprave FINA-e Dražen Čović rekao je kako ovom donacijom Fina želi pomoći u unaprjeđenju Ekonomskoj školi Vukovar i ohrabriti učenike.  

- Fina učestalo surađuje s akademskom zajednicom, odnosno sa sustavom školstva. Tablete koje smo donirali koristit će nova generacija učenika Ekonomske škole Vukovar. Uz tablete donirali smo i ekološku vrećicu u kojoj se nalazi još majica za tjelesni odgoj u Fininim bojama i rokovnik. Ovom donacijom želimo ohrabriti učenike te im pokazati kako usvojenim znanjem mogu napraviti za njih uspješnu karijeru – pojasnio je Čović te podsjetio kako FINA ima veliki program stipendija kojima pomažu studente.  

Pročitano 676 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI