Ispiši ovu stranicu

Sanirano boćalište u Ulici Dragutina Renarića

Boćalište u Ulici Dragutina Renarića Boćalište u Ulici Dragutina Renarića Foto: Sandra Grgić

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalno opremanje sportskih i rekreacijskih sadržaja pa je tako postojeće zemljano boćalište u Ulici Dragutina Renarića, koje je bilo u lošem stanju, odlučio sanirati te na taj način uljepšati i sadržajno obogatiti gradsku četvrt Sajmište.

- Prepoznali smo potrebu naših sugrađana koji se dugi niz godina rekreativno bave boćanjem i to u skromnim uvjetima u sklopu dječjeg igrališta i parka. Novo boćalište omogućit će im visoku razinu bavljenja ovim sportom - rekao je gradonačelnik Penava te pojasnio kako je svrha ovog projekta podići kvalitetu življenja svih stanovnika grada Vukovara.

Penava boćalište

Boćalište je sada spremno i sanirano te je dodatno uljepšan okolni prostor koji je uređen novom komunalnom urbanom opremom. Prema riječima gradonačelnika uređenju nije kraj te se planira napraviti i spremište za opremu, sanitarni čvor i dr.

- Svakodnevno ovdje provodimo slobodno vrijeme. Zahvaljujući Gradu Vukovaru sada imamo primjerene uvjete za bavljenje boćanjem, a dobili smo i dva seta boća tako da ćemo uz igru, druženje i uživanje u prirodi ovdje provoditi velik dio svog slobodnog vremena - rekao je Veljko Okanović redovni korisnik boćališta.

Izvođač radova je EKO VUKOVARSKA ZADRUGA, a ukupna vrijednost radova je 112.464,80 kn s PDV-om.

Pročitano 527 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI