Ispiši ovu stranicu

I u OBŽ tri pozitivna nalaza

KBC Osijek KBC Osijek Foto: HRV arhiva

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađena su 132 uzorka od koja su tri bila pozitivna na koronavirus.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Donjeg Miholjca, Semeljaca i Šodolovaca.
Na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Našice nalaze se tri osobe koje su oboljele od COVID-19, dok u KBC-u Osijek nema hospitaliziranih osoba s tim oboljenjem. U samoizolaciji se trenutno nalazi 299 osoba.

-Danas je održana sjednica Stožera civilne zaštite OBŽ na kojoj je razmatrana aktualna epidemiološka situacija na području Osječko-baranjske županije. Ocijenjena je zadovoljavajućom, no uz konstataciju da je i dalje nužno odgovorno ponašanje i provođenje propisanih preporuka, kao i redovite kontrole njihova provođenja. Zaključeno da se redovito cijepljenje građana protiv koronavirusa nastavlja na već ustaljeni način. Nastavit će se i cijepljenje bez prethodnog naručivanja, a o lokacijama i vremenu tog cijepljenja građani će biti obaviješteni javnim pozivom – poručuju iz Stožera Civilne zaštite OBŽ.

 

Pročitano 652 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić