Ispiši ovu stranicu

Učenici Zdravstvene i veterinarske škole „Dr. Andrije Štampara” privremeno na drugoj lokaciji

Učenici Zdravstvene i veterinarske škole „Dr. Andrije Štampara” privremeno na drugoj lokaciji F: Arhiva HRV-a

Učenici Zdravstvene i veterinarske škole „Dr. Andrije Štampara” u Vinkovcima nastavu će privremeno pohađati u prostoru vinkovačke Ekonomske i trgovačke škole „Ivana Domca”.

Razlog su radovi koji uskoro počinju u njihovoj školi. Inače, riječ je o radovima na rekonstrukciji šest učionica koji su planirani u okviru redovitog investicijskog financiranja od strane osnivača škole Vukovarsko-srijemske županije.

Ukupna vrijednost radova je oko 450 tisuća kuna. Ravnatelj ove škole Josip Šuker rekao je kako su svoje učenike informirali o tome te kako su se na ovaj potez odlučili kako bi učenici imali neometanu nastavu.
- S obzirom da nemamo dodatnog slobodnog prostora iz tog razloga smo odlučili učenike premjestiti u susjednu školu s kojom smo ostvarili suradnju. Uskladili smo rasporede, naša nastava će se odvijati u drugoj smjeni - rekao je Josip Šuker, ravnatelj Zdravstvene i veterinarske škole „Dr. Andrije Štampara” te dodao kako bi radovi trebali biti gotovi početkom studenog kada se i očekuje povratak učenika u školu.

Dodajmo i to kako je u prve razrede upisano je 96 učenika u tri zanimanja, a iz ove škole mogu se i pohvaliti kako upise rješavaju već u prvom upisnom krugu.

 

Pročitano 552 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI