Ispiši ovu stranicu

Ponovno u školske klupe

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV arhiva

Osnovne škole kojima je županija osnivač, odnosno učenici 39 škola, od četvrtka, 11. studenoga, vraćaju se na nastavu u škole.

Na sastanku Stožera civilne zaštite Vukovarsko – srijemske županije, župan Damir Dekanić donio je Odluku o izmjeni Odluke o nastavku nastave po MODELU C – nastava na daljinu od 4. studenog. Školske ustanove, kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač od 10. studenog mogu same odrediti Model nastave po kojemu će učenici pohađati nastavu, uz obveznu prethodnu suglasnost Županijskog stožera civilne zaštite i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Vukovarsko-srijemske županije

Odlučeno je kako se osnovne škole kojima je županija osnivač, odnosno učenici 39 škola, od četvrtka, 11. studenoga, vraćaju na nastavu u škole.
U Osnovnoj školi Stari Jankovci i Slakovci od četvrtka u školske se klupe vraćaju samo učenici od 1. do 4. razreda, dok se učenici viših razreda u školske klupe vraćaju sljedeći tjedan, odnosno 15. studenog.

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač ovaj tjedan nastavu će slušati online, a već u ponedjeljak vraćaju se MODELU A.

Pročitano 458 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić