Ispiši ovu stranicu

Završen projekt „Uključi me”

Sudionici konferencije Sudionici konferencije Milan Paun

U dvorcu Eltz u Vukovaru održana je završna konferencija projekta "Uključi me! – Osnaživanjem i edukacijom do socijalne uključenosti".

Nositelj projekta je Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih, a sufinanciran je 94,63% iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv "Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.“

- Cilj je projekta povećana mogućnost zapošljavanja mladih i nezaposlenih osoba putem jačanja njihovih znanja i vještina kroz programe socijalnog uključivanja i provedbu obrazovnih programa za kojima postoji potreba na tržištu rada čime će se poboljšati socio-ekonomski i životni uvjeti mladih i nezaposlenih osoba – rekla je voditeljica projekta Andrea Maksimović.

Ana Gale, ravnateljica Učilišta Studium, dodala je da je pet stručnjaka iz Vukovara ojačalo kapacitete za provedbu aktivnosti i pružanja usluga programa ciljnim skupinama, 30 pripadnika tih skupina osnažilo je svoje meke transverzalne vještine i sudjelovalo u programu socijalnog uključivanja kroz tri radionice.

Predstavljanju projekta nazočio je saborski zastupnik Marijana Pavliček, a okupljene je pozdravio gradski pročelnik Darko Dimić.

Projekt je trajao 24 mjeseca, a ukupna vrijednost projekta je 1.468.975,54 kuna.

Pročitano 635 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun