Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovar u suradnji s Lions klubom Vukovar podijelio 500 kilograma girica

Grad Vukovar u suradnji s Lions klubom Vukovar podijelio 500 kilograma girica Foto: Sandra Grgić

Grad Vukovar na čelu s gradonačelnikom Ivanom Penavom, sada već tradicionalno, Badnjak je obilježio podjelom pečenih girica sugrađanima na nekoliko lokacija u gradu.

Girice su dijeljene u središtu grada, u Borovu naselju u ulici Hrvatskog zrakoplovstva, na Sajmištu u ulici Vatroslava Lisinskog, na Mitnici kod Trga žrtava Ovčare te u Sotinu u Ulici Hrvatskog zrakoplovstva.

- Svake godine, sada već tradicionalno uoči Božića, u nekoliko gradskih četvrti našim građanima dijelimo girice. Girice dijelimo zahvaljujući Lions klubu Zagreb i Vukovar, čiji nam članovi svake godine doniraju 500 kilograma girica, a na čemu im iskreno zahvaljujem. Zahvaljujem se i vukovarskim ugostiteljima koji svake godine svoj doprinos akciji daju pečenjem girica – rekao je gradonačelnik Penava te u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana uputio poruku građanima.

- Građanima uvijek ista poruka za Božić. Želim svim građanima mir u krugu svojih obitelji i prijatelja, obilje blagoslova i zajedništva – poručio je Penava.

Željko Đekić, tajnik Lions kluba Vukovar pojasnio je kako su ove godine rasporedili girice. 

- Lions klub Vukovar u suradnji s Lions klubom iz Zagreba već tradicionalno organizira podjelu papalina. Ove godine je riječ o 500 kilograma papalina za naše sugrađana, 100 kilograma smo dali socijalnoj samoposluzi za najugroženije skupine u našem gradu, a 100 kilograma našoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar kako bi i oni osjetili blagodat Božića – rekao je Đekić.

U podjeli pečenih girica na Badnjak sudjelovala je i Udruga umirovljenika i invalida grada Vukovara.

Pročitano 406 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI