Ispiši ovu stranicu

ANKETA: Po čemu će 2021. godinu pamtiti građani?

ANKETA: Po čemu će 2021. godinu pamtiti građani? Foto: M.M./Arhiva HRV-a

Kraj je godine odlična i simbolična prigoda prisjetiti se svih dobrih i loših stvari koje su nam se dogodile i koje smo proživjeli u svom osobnom ili poslovnom životu. Građani s kojima smo danas u Vukovaru razgovarali i koji su svoja iskustva iz godine na izmaku kao i nade za godinu koja nam dolazi u ponoć, željeli podijeliti s nama, nisu složni u ocjeni jer dok je nekima 2021.godina bila grozna i pamte je samo po lošem, drugima je pak bila izvrsna.

Tako je za Ivanku Popić 2021.godina bila uspješna zbog povećanog obima posla, ali i druženja s obitelji i prijateljima.

 

Ivanka Popic

- Bez obzira na sve, situacija je za mene u poslu ispala odlična. Pretprošla godina, kada je krenula pandemija, bila je jako loša, međutim ljudi su shvatili da moraju nastaviti živjeti i raditi. Zahvalna sam i određenim institucijama na potporama kada nam je bilo teško da to razdoblje prebrodimo i uspjeli smo, stoga neka nam i iduća godina bude takva. Zadovoljna sam i na osobnom planu. Najvažnije je ne ostati sam, bitni su obitelj, prijatelji, društvo i pozitivne misli - rekla je Popić.

 

Slobodanki Knežević 2021.godina nije bila dobra, a pamti ju najviše po zatvaranju.

Slobodanka Knezevic

- To uopće nije potrebno, ne mogu ni u poglavarstvo niti u banku da podignem novce. Ne želim da nam se ova godina ikada više vrati niti da iduća bude ovakva – rekla je Knežević, dodavši da u idućoj ima velika očekivanja od političara.

- Očekujem da se ne svađaju u Saboru, da budu ljudi. Svi živimo pod istim nebom i suncem bez obzira na nacionalnost. Ne mogu podnijeti te svađe – kazala je Knežević.

 

I za Gorana Bekereka prošla je godina bila ona koju želi što prije zaboraviti

Goran Bekerek

- Ovo je bila jedna grozna godina. Zbog pandemije nisam nigdje mogao, pojavila se inflacija i cijene su otišle u nebo. Prije samo godinu dana jedna je letva koštala sedam kuna, a danas 22 – rekao je Bekerek, naglašavajući i kako uopće nije optimističan za 2022.

- Kažu da će biti još gora nego ova – poručio je Bekerek.

 

Ana Kordić pak ovu će godinu pamtiti uglavnom po dobru

 

Ana Kordic

- Završila sam studij fizioterapije ovdje u Vukovaru i dobila posao. Jako sam zadovoljna bez obzira što ne radim u struci. Ostat ću ovdje dok ne nađem staž. Sada je to malo teže, ali zadovoljna sam na ovom poslu i ne sjedim kod kuće. Iskreno, ova je godina za mene bila odlična – navela je Kordić.

Pročitano 573 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar