Ispiši ovu stranicu

Vukovar i Omiš: Potpisan sporazum o suradnji i prijateljstvu

Potpisivanje sporazuma o suradnji i prijateljstvu u Omišu Potpisivanje sporazuma o suradnji i prijateljstvu u Omišu FOTO: Grad Vukovar

Prijateljstvo između dva grada, Vukovara i Omiša, koje je svoje temelje izgradilo još ratne 1991. godine dodatno se osnažilo potpisivanjem sporazuma o suradnji i prijateljstvu.

Prijateljstvo je inicirao Vukovarac, sada Omišanin, pripadnik Žutih mrava i predsjednik omiške HVIDRA-e Zlatan Bašić, a sporazum su potpisali gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i gradonačelnik grada Omiša Ivo Tomasović.

- Aktivno ćemo podupirati realizaciju ove suradnje, zbližavanja i međusobnog upoznavanja građana, a u svrhu razvoja, boljitka i dobrobiti naših zajednica poticati ćemo različite aktivnosti građana i institucija - rekao je Penava te je naglasio kako mu je iznimna čast nazočiti potpisivanju sporazuma u Omišu.

Podsjetimo, Grad Vukovar formalizirao je prijateljstvo s dvadeset i jednim gradom i općinom, od toga sa šest gradova i dvije općine u Splitsko – dalmatinskoj županiji.

Pročitano 519 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI