Ispiši ovu stranicu

U tijeku radovi vrijedni 157 milijuna kuna

Postavljanje završnoga sloja asfalta Postavljanje završnoga sloja asfalta GV

Kroz projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna, u sklopu koga su samo na aglomeraciji Vinkovci u tijeku radovi vrijedni gotovo 157 milijuna kuna, otklonjen je značajan dio infrastrukturnih problema u gradu, naročito u njegovim rubnim dijelovima.

Velik dio posla odrađen je i preostali su samo završni detalji. U Borincima, Mirkovcima, Vinkovcima i Novom Selu izgrađeno 40,2 od predviđenih 40,6 kilometara novih gravitacijsko-tlačnih kanala, svih 8 predviđenih crpnih stanica i svi priključci, ukupno njih 2.672.

„Cilj nam je da sve ulice u Novom Selu u konačnici budu asfaltirane te da ovaj dio grada dobije kompletnu komunalnu infrastrukturu. Ovdje jedan dio ide kroz aglomeraciju, gdje se sada uređuje sve ono što je bilo oštećeno kada je rađena kanalizacija, a jedan dio uređujemo iz proračuna. Sada smo već na brojci od nekih 18 ulica koje će biti uređene i koje će dobiti novi asfalt“, istaknuo je prigodom obilaska radova gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Dodao je i kako se ovaj tjedan u Novom Selu radilo u pet ulica, radovi su sve intenzivniji kako je došlo ljepše vrijeme te građani vrlo brzo mogu očekivati da će strojevi biti i u onim ulicama koje su preostale za urediti.

Pročitano 422 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun