Ispiši ovu stranicu

Gotova obnova tehničke škole, učenici mogu useliti!

Obnova trajala tri godine Obnova trajala tri godine Snimak: Arhiv HRV

Upravni odjel za uređenje grada, upravljanje gradskom imovinom, komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša Grada Vukovara izdao je Tehničkoj školi Nikola Tesla uporabnu dozvolu  čime su se stekli svi uvjeti da se učenici i nastavnici te škole, kako je jučer najavio ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović, danas počnu useljavati u novu školsku zgradu.

Obnova škole Nikole Tesle trajala je više od tri godine, na poslovima obnove izmijenila su se tri izvođača radova, no zbog pojačanog angažmana Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koje je svakodnevno pratilo tijek radova i ministra osobno, koji je više puta obišao školu, vukovarski učenici, njihovi nastavnici i roditelji danas konačno imaju razloga za zadovoljstvo.

 Ukupna je vrijednost investicije više od 13 milijuna kuna. U priopćenju ministarstva izražena je zahvala svima na strpljenju i suradnji, a učenicima i nastavnicima Tehničke škole Vukovar iz ministarstva žele ugodan boravak u novim prostorima i puno uspjeha u daljnjem radu.    

Ravnatelj škole Đorđe Lukić izjavio je da su spremni za preseljenje iz prostorija Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru  gdje od veljače ove godine borave u privremenom smještaju i  najavio je da učenici sjedaju u školske klupe 7. svibnja, nakon praznika rada, Dana grada i pravoslavnoga Uskrsa.  

Pročitano 1686 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar