Ispiši ovu stranicu

Dan žalosti u Vukovaru: Vukovar i Hrvatska opraštaju se od doktorice Vesne Bosanac

Danas je posljednji ispraćaj doktorice Vesne Bosanac Danas je posljednji ispraćaj doktorice Vesne Bosanac Foto: Grad Vukovar / HRV

Posljednji ispraćaj doktorice Vesne Bosanac, ratne i dugogodišnje poslijeratne ravnateljice vukovarske bolnice, krenut će iz Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar u 11:30 sati, gdje će je iz dvorišta ispratiti djelatnici bolnice, njezini dugogodišnji suradnici i prijatelji.

Pokop će na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata započeti u 14 sati, nakon čega će u crkvi sv. Filipa i Jakova u 15:30 sati biti služena misa zadušnica.

Komemorativni skup kojim će se odati počast liku i djelu preminule vukovarske heroine mr. sc. Vesne Bosanac, dr. med. bit će u 17 sati u Hrvatskom domu Vukovar.

Obzirom na ograničene kapacitete prostora Hrvatskog doma Vukovar te poštujući veliki broj ožalošćene obitelji, prijatelja i suradnika koji su potvrdili dolazak na komemorativni skup, isti neće biti otvoren za širu javnost”, stoji u obavijesti Grada Vukovara.

Zainteresirani građani mogu se upisati u knjigu sućuti koja će biti izložena u predvorju Hrvatskog doma Vukovar danas od 8 do 16 sati.

Odlukom vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave, u Vukovaru je danas Dan žalosti.

Pročitano 581 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac