Ispiši ovu stranicu

Otvaranje moto sezone

Otvaranje moto sezone Foto: HRV arhiva

Povodom obilježavanja otvaranja ovogodišnje motociklističke sezone na području Vukovarsko-srijemske županije, u organizaciji Moto kluba Županja u nedjelju, 10. travnja s početkom u 10 sati i polaskom iz Rajevog Sela održat će se moto defile.

Trasa kretanja defilea vozača motocikala: Rajevo Selo – Gunja – Drenovci – Vrbanja – Otok – Slakovci – Orolik – Negoslavci – Vukovar – Bogdanovci – Marinci – Nuštar – Vinkovci – Rokovci/Andrijaševci – Cerna – Gradište – Županja.

U osiguranju defilea sudjelovat će policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
-Dolaskom lijepog vremena na našim prometnicama pojačano je sudjelovanje u prometu motociklista, mopedista i biciklista te zbog toga podsjećamo ovu kategoriju sudionika u prometu da se pridržavaju zakonskih propisa kojima je regulirano njihovo ponašanje prilikom sudjelovanja u prometu, a u cilju njihove osobne sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika cestovnog prometa.
Policijska uprava vukovarsko-srijemska i ovim putem ponovno savjetuje sve građane kako bi se pridržavali zakonskih propisa, a koje smo objavili na našim internetskim stranicama:https://vukovarsko-srijemska-policija.gov.hr/vijesti/preporuke-vozacima-motocikala-mopeda-i-bicikala/19801 - poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 469 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić