Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109

Nenad Bučko na čelu vukovarske podružnice HNS-a

  • Nedjelja, Tra 10 2022
  • Piše: 
Nenad Bučko na čelu vukovarske podružnice HNS-a Foto: HNS Vukovar

U dvorani hotela „Lav“ u Vukovaru u subotu je održana izborna skupština vukovarske podružnice HNS-a na kojoj je umjesto dosadašnjeg predsjednika Igora Tota izabran dosadašnji županijski predsjednik Nenad Bučko koji je tom prigodom bivšem predsjedniku zahvalio na dosadašnjem radu u protekle četiri godine.

Osim Nenada Bučka, za potpredsjednike vukovarskog HNS-a izabrani su Ivan Barović i Duško Simić.

Izabrano je i 12 članova Predsjedništva, te 3 člana Nadzornog odbora, kao i delegati za Sabor i Županijsku skupštinu HNS-a.

Obraćajući se okupljenom mnoštvu, Bučko je zahvalio na dosadašnjoj podršci i radu članova stranke.

- Hvala Vam svima što ste vjerovali unatoč svim etiketama i anketama onih s kojima smo krenuli u kampanju. Vi ste pokazali da Vukovar koji je dosljedan, koji se bavi projektima i programima koji poštuje prošlost, ali gleda u budućnost, ipak postoji. Još jednom hvala! Hvala Vam 853 puta. Idemo naprijed - istaknuo je Bučko.

- U budućem razdoblju novo vodstvo vukovarske podružnice i dalje će naglasak svoga djelovanja staviti na probleme Vukovaraca jer Vukovar je naš jedini dom - ističe Bučko.

- Naš pogled nije usmjeren niti prema Zagrebu, niti prema Beogradu. Želimo da Vukovar bude mjesto u kojem se u vlast ulazi zbog realizacije onoga za što se kroz projekte zalažete.Stoga smo uvijek spremi surađivati s onima koji su spremni mijenjati Vukovar nabolje neovisno o markici i predznaku - poručio je novoizabrani predsjednik vukovarske podružnice.

Izbornoj skupštini u Vukovaru nazočio je i prvi čovjek HNS-a Stjepan Čuraj koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim radom stranke u Vukovaru te izrazio uvjerenje kako će tako biti i sa novim vodstvom koji ima jasnu viziju budućeg djelovanja.

- Naša vizija je „sve za Vukovar“ jer Vukovar je naš dom i stalo nam je do njegova razvoja, prosperiteta, a prije svega ostanka i opstanka ljudi - zaključio je Bučko.

Pročitano 438 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase