Ispiši ovu stranicu

Župan Dekanić oglasio se o prometnoj nezgodi

Damir Dekanić Damir Dekanić Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić zbog velikog interesa javnosti za prometnu nezgodu koja se dogodila u uskršnjoj noći izdao je priopćenje za javnost u kojem je opisao događaj.

Navodi kako je u prometnoj nezgodi koja se dogodila na ulasku u selo Cerna sudjelovao kao suvozač u službenom automobilu Vukovarsko-srijemske županije te kako je uzrok nesreće gubitak nadzora nad vozilom.

- U spomenutoj nezgodi sudjelovao sam kao suvozač u službenom automobilu Vukovarsko-srijemske županije, a kojim je na moju zamolbu upravljao K.B. Ulaskom u selo Cerna došlo je do gubitka kontrole nad vozilom te je isto udarilo automobil koji je bio parkiran uz cestu. Putem sustava iz automobila, pozvana je policija koja je napravila očevid i zapisnik. Prilikom izvođenja očevida policijskih službenika vozač automobila i ja smo alkotestirani pri čemu kod vozača K.B. nije utvrđena prisutnost alkohola dok je kod mene prisutnost alkohola bila 1.44 promila – župan je dodao kako je prilikom nezgode nastala samo materijalna šteta. Vozilo koje je sudjelovalo u nezgodi nalazi se u ovlaštenom servisu kako bi se izvršila procjena štete i popravak istoga, a župan navodi da je spreman podmiriti sve oštećene strane u onoj mjeri u kojoj to ne učini osiguranje.

- Iskoristio bih ovu priliku za duboku ispriku svima koji su u ovoj nezgodi pretrpjeli bilo kakvu materijalnu štetu ili su na bilo koji drugi način bili uznemireni na dan Uskrsa. Osjećam odgovornost za ovaj događaj, ali mi je žao što će jedan nemili događaj zasjeniti ogroman trud i rad koji sa svojim timom ulažem u proteklih godinu dana u radu županije. U tolikom broju aktivnosti i prijeđenih kilometara nažalost se dogode i ovakve stvari – zaključio je župan vukovarsko-srijemski.

Pročitano 375 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI