Ispiši ovu stranicu

U tijeku završeno uređenje ulica u Novom Selu

U tijeku završeno uređenje ulica u Novom Selu Foto: Grad Vinkovci

Radovi na projektu „Poboljšanje vodokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna” kojim se stanovnici na tom području spajaju na mrežu javne odvodnje, još uvijek traju.

Ovih dana u tijeku su radovi na završnom uređenju gradskih ulica koje su bile obuhvaćene aglomeracijom, strojevi su trenutno u Novom Selu gdje se radi u četiri ulice.

 Riječ je Sigetskoj, Bosanskoj, Jadranskoj i jednom dijelu Marulićeve ulice gdje je radove danas obišao gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.
–Kako smo nedavno najavili, nakon završetka radova na aglomeraciji krenuli su radovi na završnom uređenju ulica i u rubnim dijelovima grada. Malo je sve skupa dugo trajalo, ali na kraju kada vidimo rezultate možemo biti zadovoljni te što je najvažnije, u konačnici ćemo u ovom dijelu grada imati preko 20 novouređenih ulica – rekao je Bosančić.

Pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada Marko Dujmić najavio je radove i u drugim gradskim ulicama te pojasnio kako pri uređenju ulica nastoje urediti i dodatnu komunalnu infrastrukturu, a to se odnosi na postavljanje rubnjaka, slivnika, uređenje pješačkih staza i zelenih površina. Podsjetimo, projekte “Poboljšanje vodokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ vrijedan je 384 milijuna kuna.

Pročitano 481 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI