Ispiši ovu stranicu

HNK 1991 na prijemu kod gradonačelnika Penave

HNK 1991 na prijemu kod gradonačelnika Penave Foto: Klaudija Boras

HNK Vukovar 1991 jučerašnjom pobjedom u Bjelovaru nad NK Mladost Ždralovi izborio je ulazak u 2. HNL. Tim povodom organiziran je prijem igrača, trenera te uprave kluba u Gradu Vukovaru gdje su im gradonačelnik Ivan Penava te zamjenik gradonačelnika Filip Sušac osobno uputili čestitke na ostvarenom uspjehu.

Gradonačelnik Penava istaknuo je kako je riječ o velebnom uspjehu do kojega nije bilo lako doći.

- Klub je stalno sjedio na sredini tablice ili pri samom dnu, no dolaskom gospodina Buzova, klub je prodisao. Ovim plasmanom smo podigli vrijednost svakom igraču te klubu općenito, kako financijski tako i u očima javnosti. Riječ je o zaista jednoj novoj razini za sport u gradu Vukovaru na čemu smo zajedno radili godinama. Radujemo se sljedećoj sezoni koja će u Vukovar privući brojne ljude iz cijele Hrvatske, a kroz klub će živjeti i turizam te ugostiteljstvo Vukovaraporučio je Penava.

Predsjednik HNK Vukovar 1991 Ivan Štrek zahvalio je Gradu Vukovaru na podršci

- U dvije i pol godine napravili smo čudo, ušli smo iz treće u drugu ligu što nam je bio kratkoročni cilj. Dugoročni cilj nam je ulazak u prvu ligu, a s tom namjerom ćemo raditi i na izgradnji infrastrukture - zaključio je Štrek.

Pročitano 531 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI