Ispiši ovu stranicu

Gradska organizacija HDZ-a i Zajednica žena "Katarina Zrinski" odali počast dr.Franji Tuđmanu

Povodom 23 obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i osnivača Hrvatske demokratske zajednice vijence su kraj predsjednikove biste na Trgu Republike Hrvatske u središtu grada Vukovara položili i svijeće zapalili članovi gradske organizacije HDZ-a i Zajednica žena „Katarina Zrinski”. Igor Gavrić naglasio je kako su došli odati počast čovjeku koji je bio vizonar te poveo hrvatski narod u ostvarenje stoljetnog sna da dobijemo svoju državu.
- Uz hrvatske branitelje koji su kasnije obranili hrvatsku državu, najveće počasti i zasluge ima u stvaranju neovisne i samostalne Republike Hrvatske i na tome smo mu zahvalni. Na nama je da na tom tragu i temeljima nastavimo raditi za bolje svih naših sugrađana i na tom tragu nikada nećemo posustati - rekao je potpredsjednik gradske organizacije Igor Gavrić.

Renata Banožić predsjednica Zajednica žena Katarina Zrinski Vukovarsko-srijemske županije pojasnila je što je dr. Franjo Tuđman značio za Hrvatsku.
- Svi smo svjesni što je dr. Franjo Tuđman značio za Republiku Hrvatsku. Svi oni ciljevi koje je postavio, ostvareni su, ušli smo u NATO, Schengen i eurozonu. Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća odajemo počast dr. Franji Tuđmanu, a sjetimo ga se svaki dan uz ostvarivanje svih ovih ciljeva. Zajednica žena ima čast, ovdje u Vukovaru, svake godine oživiti sjećanje na prvog hrvatskog predsjednika - naglasila je Banožić.

 

Pročitano 348 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI