Ispiši ovu stranicu

Javni natječaj - psihološko i socijalno osnaživanje, podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i očuvanje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata

Vukovarsko-srijemska županija objavila je Javni natječaj - psihološko i socijalno osnaživanje,podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i očuvanje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata za projekte/programe braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata za dodjelu bespovratnih sredstava za 2023. godinu.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 26,5 tisuća eura. Udruge mogu prijaviti različite projekte, a područje djelovanja vrlo je široko.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu 300, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 2.000 eura.  Sva pitanja vezana uz ovaj Natječaj mogu se postaviti najkasnije do 13.03.2023. godine elektronskim putem slanjem upita na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na telefon broj: 032/344-201.

Rok za podnošenje prijedloga projekata/programa je 30 dana, računajući od dana objave natječaja i ističe 21.03.2023. u 24:00 sata.

Ostali detalji natječaja mogu se pronaći na mrežnim stranicama županije.

Pročitano 282 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI