Ispiši ovu stranicu

Na Graničnom prijelazu Batina u vozilu pronađeno oko 11 kilograma heroina

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Kako je izvijestila PU osječko-baranjska na graničnom prijelazu Batina u automobilu 20-ogodišnjaka pronađeno je oko 11 kilograma heroina - 21 paket heroina bio je skriven u prepravljenom dijelu ispod vjetrobranskog stakla.

Kako su u priopćenju naveli, na granični prijelaz Batina, na ulazu u Hrvatsku, nešto nakon ponoći s nedjelje na ponedjeljak, zaustavljen je osobni automobil albanskih nacionalnih oznaka kojim je putovao 20-ogodišnji državljanin Albanije. Policijski službenici Postaje granične policije Beli Manastir posumnjali su da 20-godišnjak prevozi drogu stoga je automobil pregledao pas za detekciju droga, koji je pozitivno reagirao na prisutnost droge.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave osječko-baranjske su zajedno s policijskim službenicima Postaje granične policije Beli Manastir i ovlaštenim carinskim službenicima Službe za mobilne jedinice Osijek, a temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, obavili pretragu vozila te su u prepravljenom dijelu ispod vjetrobranskog stakla pronašli 21 paket s ukupno 10,924 kilograma heroina, što je oduzeto uz potvrdu.

Stranac je uhićen i nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja. 

Pročitano 186 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI