Ispiši ovu stranicu

Održana Javna tribina “Značaj i uloga europskih fondova u razvoju zajednice”

Održana Javna tribina “Značaj i uloga europskih fondova u razvoju zajednice” Foto: Sandra Grgić

U okviru projekta Proaktivna mreža, koji za cilj ima, kroz umrežavanje i osnaživanje resursa u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, doprinijeti proaktivnom i adekvatnom djelovanju u kriznim situacijama, na Odjelu za mlade Spajalica Gradske knjižnice Vukovar održana je javna tribina “Značaj i uloga europskih fondova u razvoju zajednice”.

- Tribina je imala za cilj upoznati širu javnost upravo o značaju fondova u rješavanju kriznih situacija odnosno stvaranju prilika za preventivno i sustavno djelovanje kako bi se krizne situacije lakše prebrodile. Osim kroz ovu tribinu, kroz aktivnosti koje smo provodili tijekom jeseni i koje ćemo provoditi do kraja projekta, radimo na jačanju kapaciteta civilnog društva za rad i djelovanje u izvanrednim situacijama. Svjedoci smo kako se sve češće susrećemo s poplavama, potresima i raznim bolestima te upravo zbog toga smatramo kako ovaj projekt može doprinijeti široj zajednici – rekla je izvršna direktorica Europskoga doma Vukovar Dijana Antunović Lazić dodajući kako je tribina održana u organizaciji nositelja i partnera na projektu PRONI Centra i Europskog doma Vukovar.

Projekt Proaktivna mreža financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Pročitano 227 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI