Ispiši ovu stranicu

Podjelom cvijeća i političke stranke sugrađankama čestitale Međunarodni dan žena

Podjelom cvijeća i političke stranke sugrađankama čestitale Međunarodni dan žena Foto: Sandra Grgić

Međunarodni dan žena u središtu Grada Vukovara obilježile su i političke stranke. Članovi gradskog odbora HDZ-a grada Vukovara sugrađankama su na dvije lokacije u gradu dijelili sadnice prigodnoga cvijeća.
Potpredsjednik gradskoga odbora HDZ-a Vukovar Stjepan Mađarević istaknuo je kako podjelom prigodnog cvijeća ženama zahvaljuju na svemu što čine.

- Smatramo da je to jedna lijepa gesta kojom želimo uljepšati svim ženama današnji dan. Ono što želimo istaknuti i na što treba staviti naglasak je promicanje ravnopravnosti spolova i jačanje zastupljenosti žena u svim segmentima društva – pojasnio je Mađarević.

Hrvatski suverenisti Dan žena   Sandra Grgić   2023

Podjelom crvenih karanfila sugrađankama su njihov dan čestitali i članovi Hrvatskih suverenista. Predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček naglasio je važnost žena u društvu.
- Na ovaj način želimo svim ženama, majkama i kraljicama želimo čestitati njihov dan. One su upravo te koje čuvaju, kako se u narodu kaže, obitelj na okupu i tri ćoška kuće i treba im se barem na ovakav način zahvaliti – naglasio je Pavliček.

SDSS Dan žena   Sandra Grgić   2023

Gradska organizacija SDSS-a također je na dvije lokacije u Vukovaru dijelila crvene karanfile. Predsjednik gradske organizacije SDSS-a Srđan Kolar istaknuo je kako su podjelom cvijeća željeli razveseliti pripadnice nježnijeg spola našega grada.
- Zahvaljujem se pripadnicama nježnijeg spola na svoj podršci koju nama muškarcima pružaju kroz život, obitelj i posao. Svim damama čestitam Međunarodni Dan žena i hvala im za sve – rekao je Kolar.

Pročitano 343 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI