Ispiši ovu stranicu

Potraga za pisanicama otkazana zbog kiše no, djeci ipak podijeljeni paketići

Potraga za pisanicama otkazana zbog kiše no, djeci ipak podijeljeni paketići Foto: Sandra Grgić

Turistička zajednica grada Vukovara uz potporu Grada Vukovara organizirala je u subotu zabavno-edukativnu potragu za uskršnjim pisanicama s ciljem poticanja djece na boravak na otvorenom, druženje, upoznavanje grada i njegovih znamenitosti te poticanja na istraživanje i snalaženje u prostoru.

Zbog vremenskih neprilika potraga je otkazana no, za svu djecu koja su se istoj odazvala uskrsni je zeko sa svojim pomoćnicama podijelio poklon paketiće.
- Turistička zajednica grada Vukovara već nekoliko godina organizira manifestaciju „potraga za pisanicama” za naše najmlađe sugrađane. Prvotno smo manifestaciju održavali u Park šumi Adica nakon čega smo je premjestili u središte Vukovara. Bez obzira na kišu, u središtu grada okupila su se brojna djeca sa svojim roditeljima. Potragu smo otkazali no, kako bismo djeci zahvalili na trudu i dolasku uskrsni je zeko podijelio paketiće koje smo pripremili – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić pojašnjavajući kako su pripremili ukupno 150 poklon paketića.

Pročitano 373 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI