Ispiši ovu stranicu

Održan #1 VUKOVAR STYLE

Održan #1 VUKOVAR STYLE Foto: Valerija Lozančić

Auto klub Vukovar po prvi je puta organizirao manifestaciju #1 VUKOVAR STYLE. Riječ je o natjecanju u izgledu automobila te glasnoći auto ozvučenja i ispuha.

Na parkiralištu kod Sportske dvorane u Borovu naselju natjecalo se oko 250 automobila iz svih krajeva Hrvatske te susjednih zemalja.

Auti zvučnici Valerija Lozančić 2023

- Drago mi je da se okupio tako veliki broj ljubitelja automobila jer osim natjecanja, ovdje smo i zbog druženja. Natjecatelji su ujedno došli i podržati naš klub koji je jedan od najmlađih u okruženju – rekao je član Auto kluba Vukovar i jedan od organizatora događaja Sven Luketić. Auto klub Vukovar osnovan je prije godinu dana, ima više od 40 članova, a članom može postati svatko tko voli automobile.

Auti nagrade Valerija Lozančić 2023

Događaj je podržao i Grad Vukovar .

-Grad Vukovar sa zadovoljstvom  je prihvatio inicijativu za suorganizacijom ovoga događaja, a osim inicijative, pohvaljujem i realizaciju događaja s obzirom da vidimo koliko se ljudi okupilo ne samo iz Hrvatske, već i puno, puno šire. Nadamo se da će ovaj #1 VUKOVAR STYLE biti uspješan i da je pred Auto klubom Vukovar jedna svjetla budućnost, posebice pri popularizaciji ovakve vrste natjecanja – rekao je zamjenik gradonačelnika Filip Sušac.

Najboljim automobilima u 50 kategorija, među kojima su kategorije za najbolji njemački, francuski, talijanski auto, najbolji oldtimer, najbolji trkači auto, najbolji ženski auto, najljepša boja, najljepši interijer, najljepši kotači.... dodijeljeni su pehari.

 

Pročitano 961 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić