Ispiši ovu stranicu

Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina" za 2023. godinu

Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina" za 2023. godinu.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja otvorilo je javni poziv za Program "Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina" za 2023. godinu. Ciljevi ovog Programa su rast i razvoj poduzetništva, tehnološko unapređenje i jačanje konkurentnosti i uravnotežen regionalni razvoj. Korisnici bespovratnih sredstava mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća, koji su u većinskom privatnom vlasništvu osoba koje su pripadnici nacionalne manjine ili zapošljavaju osobe koje su pripadnici nacionalne manjine. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 7.000,00 eura, a najviši 14 tisuća. Prijave se zaprimaju do 16. veljače 2024. godine, a više informacija dostupno je na internet stranici Ministarstva gospodarstva.

Pročitano 220 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI