Ispiši ovu stranicu

Živimo Destinaciju Vinkovci

Živimo Destinaciju Vinkovci Foto: Sandra Grgić

Turistička zajednica grada Vinkovaca krajem prošle godine započela je novi projekt pod nazivom Živimo Destinaciju Vinkovci.

Projekt je započeo zahvaljujući potpori Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije putem Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja.

- Započeo je kao projekt Održivi Vinkovci, koji je sadržavao niz aktivnosti, a iz svih se kristaliziralo uspostavljanje modela kontinuirane i funkcionalne suradnje turističke zajednice, kao institucije koja upravlja razvojem destinacije, te ključnih dionika privatnih iznajmljivača. Oni naime u svom poslovanju izravno i aktivno sudjeluju u kreiranju i podržavanju razvoja destinacije stoga smo upravo prema njima uputili poziv i usmjerili fokus - pojasnila je Martina Matković direktorica Turističke zajednice grada Vinkovaca te naglasila kako turistička zajednica osim što djeluje za turiste prvenstveno mora djelovati na svom terenu i educirati i usmjeravati svoje lokalno stanovništvo u onom turističkom smjeru za koji smatraju da je potrebno i poželjno.

Matković je pojasnila i kako se s projektom nastavlja i to kroz ključne aktivnosti - posjet dionika kulturnim institucijama i kušaonicama, edukacije dionika na temu digitalnog marketinga, edukacije na temu aktivnosti turističke zajednice te povećanje vidljivosti akcije Volim Vinkovce.

Pročitano 263 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI