Ispiši ovu stranicu

Poziv poduzetnicima na radionicu

Iz VSŽ pozivaju na radionicu Javnog poziva za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2024. godinu.

-Ovim putem Vas obavještavamo o održavanju radionice na temu „Prijava projektnih prijedloga na Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2024. godinu“ tijekom koje će se prijaviteljima detaljno objasniti postupak prijave, obrade prijavnica, ocjenjivanja i donošenja odluke o dodjeli financijskih sredstava.

Pravo na potporu u sklopu ovog Javnog poziva imat će poduzetnici, obrti te ostali subjekti koji se svrstavaju u mikro i male subjekte malog gospodarstva sa sjedištem na području Vukovarsko-srijemske županije, izuzev trgovačkih društava i ustanova u kojima Vukovarsko-srijemska županija, druga jedinica lokalne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ima vlasnički udjel u temeljnom kapitalu. Pravo na potporu će imati poduzetnici koji posluju na području Vukovarsko-srijemske županije bez obzira na vrstu djelatnosti osim poduzetnika koji su registrirani za obavljanje poljoprivredne djelatnosti.

Radionica će se održati u srijedu 20. ožujka 2024. u velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije na adresi:
Vukovarsko-srijemska županija
Županijska 9
32 000 Vukovar
Radionica počinje u 11:00 sati, a predviđeno trajanje iznosi 60-90 minuta – priopćeno je iz VSŽ.

Pročitano 367 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić