Ispiši ovu stranicu

Za poboljšanje sportske infrastrukture i uvjeta rada Osječko-baranjska županija ove godine ulaže 400 tisuća eura

Za poboljšanje sportske infrastrukture i uvjeta rada Osječko-baranjska županija ove godine ulaže 400 tisuća eura Foto: Osječko-baranjska županija

Osječko-baranjska županija ove godine ulaže 400.000 eura u kapitalne investicije jedinica lokalne samouprave i sportskih udruga i klubova. U Osijeku su potpisani ugovori o izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji, obnavljanju i opremanju različitih sportskih objekata, konkretno 20 ugovora s jedinicama lokalne samouprave, odnosno 25 ugovora sa sportskim udrugama i klubovima s područja te županije. Riječ je o projektima poboljšanja sportske infrastrukture i uvjeta rada sportskih djelatnika, istaknuo je na svečanosti potpisivanja ugovora osječko-baranjski župan Mato Lukić.

- Nastavak je to prošlogodišnjih ulaganja u kapitalne sportske investicije, kada smo, pripremajući se za ovogodišnju titulu Europske regije sporta, također izdvojili gotovo 400.000 eura za projekte poboljšanja sportske infrastrukture i uvjeta rada naših sportskih djelatnika. Poseban naglasak stavljamo na djecu i mlade kojima želimo dodatno približiti sportski način života i sve ono dobro koje sport nosi. Osječko-baranjska županija je i odličan domaćin različitih sportskih manifestacija koje uz to, doprinose i turističkoj slici županije. Na ovome nećemo stati jer smo svjesni svega onoga što sport može pružiti mladom čovjeku tijekom života te ćemo s ulaganjima u sportsku infrastrukturu, sportaše i sportske djelatnike, nastaviti i u budućnosti – kazao je Lukić.

 

Pročitano 148 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar