Ispiši ovu stranicu

Policija demantira da je u Vukovaru povećan broj policajaca

Osiguravaju i druga događanja, ne samo postavljanje dvojezičnih ploča Osiguravaju i druga događanja, ne samo postavljanje dvojezičnih ploča Snimak: Marija Molnar

Vukovarsko-srijemska policija demantirala je objave u medijima koje govore o većem broju policijskih službenika na području Vukovara, isključivo zbog postavljanja dvojezičnih ploča.

–Nije točno i to oštro demantiramo. Osiguravanja su vezana uz sva događanja  kako u  gradu Vukovaru tako i na njegovom širem području.

 Razlog povećanog broja policijskih službenika u Vukovaru su, od prije najavljena javna okupljanja koja su se odvijala na širem području grada Vukovara, a to su Memorijalni nogometni turnir Blago Zadro koji se cijeli vikend odvija u gradu Vukovaru, također i jučerašnja događanja u Bršadinu odnosno posveta obnovljene crkve kao i osiguranja lokacija i objekata na kojima se nalaze dvojezične ploče.

Napominjemo kako u protekla 24 sata na području grada Vukovara nije evidentiran niti jedan događaj koji bi ugrozio stanje sigurnosti, stoji u propćenju PU vukovarsko-srijemske.

Pročitano 1404 puta
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar