Ispiši ovu stranicu

Burilović novi čelnik HGK

Iz županjske Sladorane u Hrvatsku gospodarsku komoru Iz županjske Sladorane u Hrvatsku gospodarsku komoru vszhdz.com

Kako javlja Tportal, Luka Burilović pobijedio je  Damira Kuštraka i vodit će Hrvatsku gospodarsku komoru od 2014. do 2018. godine. Predsjednik uprave županjske Sladorane Burilović (HDZ) dobio je 41 glas na izbornoj skupštini komore, a Kuštrak 38.  Čelnik HGK bio je 18 godina Nadan Vidošević, prošle godine uhićen u aferi Remorker. 

U svom prvom medijskom nastupu nakon pobjede Burilović je istaknuo kako ne misli uvesti dobrovoljno članstvo u HGK-u. Smatra kako u komori rade kvalitetni ljudi i da nisu potrebna drastična rezanja.
'Najvažniji mi je cilj vratiti povjerenje u ovu instituciju, jer su neki čak dovodili u pitanje i svrhu postojanja HGK. Treba vratiti povjerenje u HGK i napraviti clean start. Moramo raditi i na financijskoj konsolidaciji i na reorganizaciji Komore, što ne znači otpuštanja, ali moramo motivirati ljude', rekao je Burilović. 

Bude li ova institucija nudila kvalitetan servis, nitko neće niti spominjati dobrovoljne članarine, smatra novi šef HGK. 'Ne mislim uvesti dobrovoljno članstvo', kazao je Burilović. 

Pročitano 1221 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar