Ispiši ovu stranicu

Policija ne preporuča građanima odlazak u BIH

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Građane koji namjeravaju putovati u Bosnu i Hercegovinu iz PU vukovarsko-srijemske obavještavaju da je Granični prijelaz Gunja zbog poplava u potpunosti nedostupan,  a time i  zatvoren za sav promet. Granični prijelaz Županja-Orašje je otvoren, no zbog osobne sigurnosti građanima se ne preporuča odlazak na područje Bosne i Hercegovine.

Građanima koji osobnim vozilima prevoze humanitarnu pomoć za stanovništvo poplavljenog područja BIH ili idu po osobe kojima žele omogućiti smještaj, bit će omogućen ulazak u tu zemlju. Kamionima je zabranjen prelazak preko graničnog prijelaza Županja-Orašje, osim onima koji prevoze humanitarnu pomoć i žurnim službama. Svim osobama koje žele izaći iz Bosne i Hercegovine te odvesti se na područje Republike Hrvatske omogućen je prelazak državne granice.

 

Granični prijelaz Tovarnik-Šid otvoren je za sva vozila. Granični prijelaz Ilok-Bačka Palanka otvoren je za osobna vozila, dok je svim teretnim vozilima promet zabranjen zbog građevinskih zahvata na samom prijelazu.

Pročitano 1164 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar