Ispiši ovu stranicu

Grad Osijek ponudio nužan smještaj evakuiranim stanarima

Grad ima mogućnosti svim stanarima ponuditi nužan smještaj za prihvat u ovakvim situacijama Grad ima mogućnosti svim stanarima ponuditi nužan smještaj za prihvat u ovakvim situacijama Foto: Arhiva HRV

Osječki dogradonačelnik i predsjednik gradskog Stožera za zaštitu i spašavanje Denis Ambruš izjavio je kako je gradska uprava ponudila nužan smještaj stanarima zgrade na osječkom Trgu bana Josipa Jelačića, koja je znatno oštećena u eksploziji plina. 

Nakon obilaska mjesta nesreće Ambruš je rekao kako su nadležne službe u razgovoru sa stanarima ponudili nužni smještaj u gradskim stanovima, jer se procjenjuje da se u objektu, u idućih sedam dana, do okončanja svih potrebnih aktivnosti, neće moći boraviti.

Dodao je kako su ga stanari izvijestili o namjeri da se u prvo vrijeme smjeste kod rodbine, ali da grad ima mogućnosti svim stanarima ponuditi nužan smještaj za prihvat u ovakvim situacijama.

Djelatnici osječke Javne vatrogasne profesionalne postrojbe osiguravaju objekt, čija je statika narušena eksplozijom, a nakon policijskog očevida očekuje se i dolazak građevinske inspekcije.

Pročitano 1242 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac