Ispiši ovu stranicu

Hrvatska spremna spriječiti terorističke napade

Ostojić: - U hrvatskoj se sustavno se borimo protiv terorizma! Ostojić: - U hrvatskoj se sustavno se borimo protiv terorizma! Foto: dnevnik.hr

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović poručili su da je Hrvatska spremna spriječiti terorističke napade poput onog u Parizu.

"Hrvatska nije zemlja koja nije imuna od mogućeg terorističkog napada, ali odgovor na to imamo - to znači sustavno se borimo protiv istoga", rekao je Ostojić novinarima uoči sjednice Vlade.

Istaknuo je da je prije tri dana u Varaždinu presječen lanac opskrbe oružjem koje, kaže, sigurno ide za terorističke skupine ili organizirani kriminal. Najavio je da će tijekom dana biti izneseni podaci o novoj sličnoj akciji provedenoj u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Islamska zajednica u Hrvatskoj osuđuje svaki oblik terorizma i to je najbolji način na koji se može pomoći Hrvatskoj i ljudima koji su islamske vjeroispovijesti, rekao je Ostojić. Klisović također naglašava da sigurnosni sustav Hrvatske dobro funkcionira,  prenosi Hina.

Pročitano 1401 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac