Ispiši ovu stranicu

Lionsi iz Austrije i Vukovara kod gradonačelnika

Lionski kod gradonačelnika Lionski kod gradonačelnika Foto: Grad Vukovar

Gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu posjetili su danas, u pratnji članova vukovarskog Lions cluba, predstavnici Lions cluba Steyr Omnia iz Austrije kako bi se dogovorili oko pokretanja projekta „Halo pomoć" kojemu je cilj pomoći starim i nemoćnim osobama u našemu gradu.

Tom prigodom donirali su 12 pametnih mobilnih telefona koji će, u suradnji s Gradom i Centrom za socijalnu skrb, biti darovani starim i nemoćnim osobama koje žive same ili su ovisne o tuđoj skrbi.

Želja Grada i gradonačelnika Penava je brinuti o starim i nemoćnim osobama i na ovakav način koji je već s uspjehom zaživio u razvijenim zapadnim zemljama.

Predsjednik LC Vukovar Željko Đekić tom je prigodom izvijestio gradonačelnika o radu Lions cluba, odnosno o projektu sadnje 258 sadnica lipa na šetnici uz Vuku te pripremama za završnu svečanost i okončanje ove akcije pod nazivom „Aleja Lionsa u Vukovaru". Najavljen je i dolazak Lions guvernera Hrvatske, Slovenije i Makedonije te predstavnika Lions klubova iz cijele RH na završnu svečanost planiranu za kraj ožujka kada će biti postavljenja ploča s imenima sudionika u navedenom projektu.

Pročitano 1527 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić