Ispiši ovu stranicu

Mirku Bošnjaku šesti mandat

Ilustracija Ilustracija Foto: Slikezadesktop.com

Na redovnoj Izbornoj skupštini Lovačkog saveza  Vukovarsko-srijemske županije održanoj u Spomen domu - lovačkom domu Lovačkog društva Zrinski Vukovar jednoglasno je za predsjednika, po šesti puta, izabran Mirko Bošnjak.  

Nakon podnesenih izvješća o radu županijskog Lovačkog saveza u prethodnoj godini, usvajanja financijskog plana i plana rada za 2015. godinu, izabran je i novi Izvršni odbor u kojem su osim predsjednika i Marko Miličević iz Ivankova, Blaženko Bajić iz Novih Jankovaca, Tomislav Vrbec iz Vukovara, Ivan Vulić iz Tovarnika, Zlatko Orlovčić iz Trpinje, Vladimir Katona iz Županje, Josip Župarić iz Posavskih Podgajaca i Ivica Žaper iz Vrbanje. U Nadzorni odbor izabrani su Stjepan Klišanić iz Rokovaca-Andrijaševaca, Žarko Lončar iz Iloka i Ilija Pravda iz Soljana.

Tijekom skupštine Bošnjak je upozorio i na financijske probleme s kojima se lovci susreću budući da moraju plaćati štete koje nastaju pri naletima vozila na divljač čime se dovodi u pitanje opstanak pojedinih lovačkih udruga.

Pročitano 1398 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić