Ispiši ovu stranicu

Čestitka gradonačelnika Ivana Penave

Čestitka gradonačelnika pripadnicama nježnijeg spola Čestitka gradonačelnika pripadnicama nježnijeg spola Foto: R. Rac

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava uputio je  čestitku u povodu Međunarodnog dana žena, koji se svake godine obilježava na 8. ožujka u znak sjećanja na borbu za društvenu jednakopravnost žena.

Drage Vukovarke!

Od srca čestitam Međunarodni dan žena koji je uvijek posebna prigoda da Vam iskažemo svu našu zahvalnost i poštovanje.

Grad Vukovar ima puno svojih posebnosti, a među one značajnije svakako spadate vi žene, koje ste prisutne u gotovo svim segmentima života. Sjetimo se samo naših braniteljica, liječnica, poduzetnica,  učiteljica, odgajateljica, umjetnica,sportašica…koje nas okružuju i čija je uloga važna i izražena svih 365 dana u godini, a ne samo prigodom Dana žena.

Moram naglasiti kako sužene posebno povjerenje dobile u novoj gradskoj upravi Grada Vukovara, gdje na vodećim mjestima imamo zamjenicu gradonačelnika i  čak sedam pročelnica na osam upravnih odjela.

Dakle, ravnopravnost žena živi u našoj zajednici, ali moramo biti svjesni kako uvijek iznova, na svakom koraku i svakog dana,  moramo biti spremni sprječavati bilo kakav oblik diskriminacije i nasilja nad ženama.

Bez vas majki, supruga, sestara, kćeri i suradnica zasigurno ne bismo bili to što jesmo i stoga Vam želim puno sreće, uspjeha i ljubavi.

Gradonačelnik Ivan Penava

Pročitano 1749 puta
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac