Ispiši ovu stranicu

Otvoreno još jedno novo dječje igralište

Igralište u Ulici kraljice Jelene Igralište u Ulici kraljice Jelene Foto: Valerija Lozančić

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček otvorio je još jedno novo dječje igralište na području grada. Riječ je o igralištu u Ulici kraljice Jelene u Borovu naselju u čiju je izgradnju i opremanje iz gradskog proračuna utrošeno 100.000,00 kuna.

Pavliček je istaknuo kako je to treće novo igralište otvoreno u posljednjih mjesec dana na području grada, još tri su obnovljena, a u idućih mjesec dana grad planira obnoviti još 4 igrališta. U idućih godinu dana planiraju izgraditi i tri nova igrališta. Dodao je kako primaju brojne upite građana kada će se obnoviti dječja igrališta u njihovoj blizini te ih moli da se malo strpe jer od 54 igrališta u gradu, 80% ih je u izuzetno lošem stanju i zahtjevaju obnovu. -Maksimalno se trudimo obnoviti što više igrališta i nadam se da ćemo tijekom ovoga mandata više od polovice i uspjeti, zaključio je Pavliček. 

Otvorenju dječjeg igrališta nazočlili su i učenici vukovarskih osnovnih škola Blage Zadre i Siniše Glavaševića, koji su tom prigodom sudjelovali  u zajedničkoj kampanji koju provodi Vijeće za prevenciju Grada Vukovara pod sloganom „Čuvajmo naše“.

Pročitano 1303 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić