Ispiši ovu stranicu

Vukovarski sokol - klub osvajača medalja

Promiču Vukovar na međunarodnim i domaćim natjecanjima u borilačkim vještinama Promiču Vukovar na međunarodnim i domaćim natjecanjima u borilačkim vještinama Foto: Marija Molnar

Denisa Matiješevića, Marka Sablića i Davida Bindera, osvajače zlatnih, srebrnih i brončanih medalja za klub borilačkih vještina Vukovarski sokol, kao i predsjednika kluba Josipa Crnjca, danas su u vukovarskoj gradskoj vijećnici primili i čestitali im na vrhunskim sportskim rezultatima, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnica Odjela društvenih djelatnosti u vukovarskoj gradskoj upravi Ana Živanović.

Klub Vukovarski sokol u kojemu se trenira urban ju jutsu, grepling i MMA postoji 11 godina, no aktivan je posljednje dvije, a u tom su razdoblji članovi kluba u natjecateljskom dijelu ostvarili zavidne uspjehe.

Prema riječima predsjednika Crnjca, klub okuplja i veliki dio zaljubljenika u borilačke vještine kojima se bave rekreacijski, a posebice naglašava kako se u klubu provodi i tečaj samoobrane za žene. U njega su uključene i žene žrtve nasilja, a program se provodi u suradnji s udrugom Babe.

Djeluju u prostorijama bivšeg Doma zdravlja na Sajmištu, a Crnjac zahvaljuje na potpori gradonačelniku Penavi kao i ravnatelju Doma zdravlja Vukovar Anti Lohinskom. 

Pročitano 1442 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar