Ispiši ovu stranicu

U HNK Radnički po osmi put organizirali memorijal za poginule članove

Uz domaćine nogomet igrale i televizijske ekipe Uz domaćine nogomet igrale i televizijske ekipe Foto: Marija Molnar

U spomen na 28 članova HNK Radnički poginulih u obrani Vukovara tijekom Domovinskoga rata, ovaj je klub na svome stadionu u Borovu naselju održao osmi po redu memoriajl na kojemu su uz domaćina nastupile i nogometne ekipe triju televizija - HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Prije svečanosti otvaranja memorijala, kod kapelice Kudeljarske Kraljice Mira, dovršene ove godine zahvaljujući ustrajnosti članova kluba i smještene pored spomen-obilježja poginulim članovima HNK Radnički, svijeće je zapalilo i vijence položilo izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije predvođeno županom Božom Galićem, Grada Vukovara na čelu s dogradonačelnikom Marijanom Pavličekom, ekipa koje su nastupile na memorijalu, članovi HNK Radnički te izaslanica Grada Zagreba dr.Mirjana Semenić Rutko.

Pozdravljajući nazočne, predjednik kluba Danijel Rehak naglasio je kako ovaj  klub osnovan davne 1963. godine, nakon stradavanja u ratu, povratka i obnove  ima svijetlu budućnost zahvaljujući mladim generacijama koje u njemu treniraju.

Turnir je svečano otvoren slijetanjem padobranaca na stadion, a koji su sa sobom donijeli loptu te  zastave RH i Grada Vukovara.    

Pročitano 1690 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar