Ispiši ovu stranicu

Deset novih parkirališnih mjesta u blizini središta grada

Obnova će biti završena u iduća dva tjedna Obnova će biti završena u iduća dva tjedna Foto: Valerija Lozančić

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović obišli su radove na sanaciji kolnika, nogostupa i parkirališta u blizini višestambenih zgrada na Trgu žrtava fašizma.

Radovi su počeli sredinom listopada i za dva tjedna bi trebali biti završeni, a vrijednost im je 620.000 kn.

Nakon obilaska radova, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo jer će stanovništvo ovog dijela grada prije zime uz novi nogostup i kolnik dobiti i prijeko potrebna dodatna parkirališna mjesta. - Nadam se da će prije snijega i minusa sve biti završeno te da će građani dobiti lijep i funkcionalan prostor. S obzirom da se u blizini nalaze brojne ustanove i institucije poput bolnice, suda i veleučilišta ovdje je neophodno osigurati još parkirališnih mjesta pa se nadam da će gradske službe uskoro pronaći rješenje i za taj problem, rekao je gradonačelnik te dodao kako se trenutno u gradu, bez obzira na zimu koja je pred nama, radi na još nekoliko projekata.

Izvođač radova je Gradnja d.o.o. Osijek. - Dosad smo riješili odvodnju, proveli smo novu rasvjetu, slažemo rubnjake i reviziona okna, produžuje se nogostup, a bit će i deset novih parkirališnih mjesta od kojih dva za invalide. Rekonstruirat ćemo cijeli Trg, pojasnio je poslovođa Gradnje Zvonimir Herceg. 

Pročitano 1808 puta
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić